DRONE VIDEO

Med en dronevideo kan du opnå samme synsvinkel som en stille fugl i luften, hvor du opnår det fulde overblik over dine omgivelser. Vi kan både filme stille objekter, såsom ejendomme og landbrug mm, men vi har også muligheden for at følge efter et bevægende objekt, såsom en bil, eller et andet køretøj som er i bevægelse.

Skal din virksomhed bogstaveligt talt have overhånden over konkurrenterne? Kontakt os i dag og hør hvornår vi kan flyve forbi jer.

FPV DRONE VIDEO

Skal der fart over feltet har du også muligheden for at få perspektivet som en ørn med hastigheder op til 140km/t. Der er også mulighed for at flyve helt tæt på bygninger og objekter i bevægelse. Denne form for dronevideo er perfekt til alt fra vandsport til bilreklamer mm.

DRONE FOTO

Med en drone kan du opnå perspektiver som ikke er muligt med normale håndholdte kameraer.

Vi kan blandt andet hjælpe med luftfotos af din virksomhed, ejendom, landbrug, arrangement og meget mere. Billederne kan for eksempel blive brugt som marketingsmateriale, eller til at skabe et detaljeret overblik over en bestemt ejendom / placering.

Kontakt os i dag, og hør hvornår vi kan flyve forbi jer, og løfte jeres billeder til et højere niveau.

SKAL VI FLYVE FORBI JER?

Hvis din virksomhed bogstaveligt talt skal have overhånden over konkurrenterne, så kontakt os og hør hvordan vi kan løfte jeres visuelle identitet til nye højder.