Google Ads

Google Ads giver dig en meget effektiv og målrettet synlighed, da den målgruppe, der ser dig, aktivt har søgt på produkter, som du kan levere.

Hvad er Google Ads?

 Google Ads er et af de mest effektive annonceringsværktøjer når det kommer til at få nye kunder og besøgende ind på din hjemmeside. Helt basalt så er en “Google Ad” en annonce som placeres i toppen af Google når du søger på specifikke produkter eller emner. 
 
Der hvor Google Ads adskiller sig fra f.eks. Facebook og Instagram annoncering er ved at benytte Pull Metoden. Du trækker altså kunder til dit content i stedet for at skyde dit content efter dine kunder. Dette betyder at du faktisk kun bruger penge når en person klikker ind på dit link.
 
Google er uden tvivl den største søgemaskine, så hvis du ikke udnytter Google Ads til din fordel, så er du allerede mange skridt bagefter dine konkurrenter.
 
Hos Volenta tilbyder vi en gratis gennemgang af dine nuværende Google Ads, men også det potentiale du kan opnå igennem værktøjet hvis du ikke allerede er igang. 
 
Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på rette vej. 
 

Hvorfor bør du bruge Google Ads?

Som nævnt så er Google Ads et ekstremt værdifuldt værktøj til din annoncering, men hvorfor bør du bruge tid og kræfter på det? Ja ser du SEO optimering er en meget vigtig ting, men Med SEO optimering vil du aldrig kunne ligge helt i toppen af Google, fordi her er der kun plads til Google Ads. 

Så hvis du vil ligge øverst og slå dine konkurrenter på placeringer, så er Google Ads en virkelig god investering. Og husk du betaler kun når dine potentielle kunder klikker på dit link, så hvis annoncen ikke performer, ja så retter du den blot til uden nogle spildte annoncekroner.

Kom igang med Google ads

Når du skal igang med Google ads så er det vigtigt at få styr på begreber som CTR og Sales Funnels. Din CTR også kaldt Click Through Rate skal være on point, og skal konstant holdes øje med, så du får mest muligt ud af din annoncering. Det er i den grad også vigtigt at du holder styr på din Sales Funnel, så dine kunders købsrejse bliver så simpel som mulig. 

Det er en god ide, at lave en analyse af dine konkurrenters Google Ads, så du ved hvad du skal gøre bedre. Hus Volenta tilbyder vi en gratis gennemgang af din nuværende situation, men vi kommer også med ideer og strategier til hvordan du kan vækste din virksomhed via Google Ads.