Linkedin Annoncering

LinkedIn annoncering er en af de bedste muligheder du har, når det handler om at få nye B2B kunder online.
LinkedIn Coverbillede
LinkedIn Billedeannoncering

Kampagne Opsætning Med LinkedIN

Med billede annoncering får du en klassisk annonce, som afspejler et budskab eller et specifikt produkt/ydelse. Annoncetypen er den mest anvendte og derfor også den mest genkendelige på Facebook. Den giver typisk en meget stor eksponering, da den falder godt ind med alt det andet indhold på Facebook.

Folk stopper oftest op og læser, når det ligger efter et smukt billede af dig som barn, som din mormor netop har postet. Du vil typisk opnå gode og målbare resultater med denne type annonce, og derfor er det altid et sikkert valg.

Videokampagne

Videoer på Facebook er en simpel, men meget effektiv måde at bringe dit budskab ud på. Videoen skal være professionel, men stadig bære præg af originalitet så dine følgere ikke bare “scroller” videre. Billeder siger mere end 1000 ord, men 60 billeder i sekundet siger 123… mange ord?

Du giver med videoannoncering et meget mere levende billede af din virksomhed, og sikrer at dine nuværende samt fremtidige kunder kan få sat et ansigt på jeres virksomhed og derved danne et mere personligt bånd til dit brand

META & Video

Karruseller er noget vi forbinder med Tivoli – det er nemlig en perfekt måde at kunne fortælle en historie, produktkategori eller noget helt tredje. Annoncetypen er levende, og skaber et hurtigt visuelt billede af en række ting på samme tid. Hvert enkelt billede bliver sat op med unikke links, som kan benyttes til at få trafik igennem til din hjemmeside alt efter hvad du ønsker at vise i din karrusel.

Dine følgere kan på en meget naturlig måde interagere med annoncen, som var det “CandyCrush”, blot hvor de putter penge i din forretning i stedet, hvis du gør indholdet spændende, då de bliver nødt til at se, hvad der kommer som det næste i rækken.

Eksempler på content

– Skab stærkere bånd med din målgruppe

– Få mere ud af din digitale markedsføring

– Hav materiale klart til fremtidige formål