SEO Optimering

Med SEO opnår du synlighed i de organiske søgeresultater på google som har en langt større tiltro blandt de mulige kunder på markedet.

Hvorfor SEO?

SEO også kendt som Search Engine Optimization handler helt basalt om hvor godt din virksomhed er rangeret på Google. Hvis ikke din virksomheds hjemmeside er SEO optimeret vil det i de fleste tilfælde resulterer i at dine mulige kunder aldrig finder frem til din side medmindre de specifikt søger efter dit virksomhedsnavn.

Ser du Google er som et spil, det handler hele tiden om at være et skridt foran dine konkurrenter for at rangerer højere end dem på Google. SEO er ikke blot en ting du sætter op i din hjemmesides spæde start, men er faktisk en ting du skal optimerer reglmæssigt, og gerne så ofte som muligt.

Kan SEO Hjælpe dig?

Svaret her er et kæmpe ja! Uden SEO vil din hjemmeside ikke blive set. Hvis du spørger dig selv, hvor tit har du så klikket videre på side 2 når du har søgt efter noget på Google? Højst sandsynligt meget få gange, så hvis SEO ikke allerede er på din dagsorden, så er du allerde bag dine konkurrenter. SEO er rent organisk og dette betyder altså at det ikke koster dig annoncekroner at blive synlig på Google, men kun de timer du ligger i det.

Kom igang med SEO

Google er en jungle og det kan være svært at danne sig det nødvendige overblik for at tage det første skridt med din SEO optimering.

Først og fremmest, så anbefaler vi altid at du kigger dybt ind i dine konkurrenter og ser hvordan de er rangeret i forhold til dig på Google. Det er her også en god ide, at kigge deres hjemmesider igennem for blog indlæg, videoer osv. Jo flere links der føre ind til din hjemmesides indhold, såsom Blog indlæg og nyttige videoer, desto bedre vil din hjemmeside rangere på Google. Dette betyder altså at dit content og din hjemmeside skal spille super liga.

Når dine søgeordsanalyser og content strategier er lagt, så er det bare med at komme igang.

Vi tilbyder altid en gratis gennemgang af din nuværende SEO situation og kommer med råd og strategier til hvordan din hjemmeside kan stige til tops på Google.

Kontakt os idag, og høre mere om hvordan vi kan hjælpe.