OM OS

HVEM ER JYDERNE BAG?

Volenta er et mindre digitalt marketingsbureau med jyske rødder. Vi kalder os selv for håndværkere, og vi lader ikke noget stige os til hovedet. Vi leverer et ungt, friskt blik på markedsføring af dine sociale medier og er altid up-to-date med de nyeste trends og tendenser.

Volenta har 2 år på bagen, så vi forstår derfor vigtigheden i væksten – men også de værktøjer, som skal benyttes til at opnå de rigtige resultater. 

Processen med os er som at købe en sæk kartofler af den lokale købmand: Vi presser ikke ned på vægten når kartoflerne skal vejes. Vi holder processen i øjenhøjde og ved hvor vigtig troværdighed er.

VI ER DIN EKSTERNE AFDELING

Selvom vi er nogle søde og rare jyder, har vi også en energi som altid er i top, og vi stopper ikke før begge parter er tilfredse.

Markedsføring er en investering, og hos Volenta gør vi vores bedste for, at din investering bliver brugt på netop de aktiviteter som har til formål at skabe mest mulig vækst i din forretning.

Stoler du på godt jysk håndværk? Tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud som er svært at sige nej til – Vi er billigere end du tror!

DET SIGER VORES KUNDER

Team Volenta

Team---Volenta_Jonas

Jonas Stage

Content & Ads

Team---Volenta_Kristian

Kristian Mikkelsen

Webudvikler

Volenta - Ikon Logoo

Emil Linneberg

Kunderådgiver

Team---Volenta_Jonas

Jonas Stage

Content & Ads

Team---Volenta_Kristian

Kristian Mikkelsen

Webudvikler

Volenta - Ikon Logoo

EMIL LINNEBERG​

Kunderådgiver