Annoncering med META

META er den nye norm når der snakkes om annoncering på Facebook & Instagram. I Volenta forstår vi at det ikke er mængden der tæller men kvaliteten. Det mindset føre vi ind i jeres annoncering, så I ikke “bruger” penge, men istedet “investerer” jeres penge.

Facebook Coverbillede

Facebook

Facebook er et af verdens største sociale medier, men det vidste du sikkert allerede. Du har sikkert også set utallige Facebook reklamer og tænkt, hvordan kan min virksomhed brænde igennem mængden? Det handler ikke om hvor mange annoncer eller opslag du køre på en gang, det handler om kvaliteten og at de følger jeres brand og visioner, så i har en rød tråd igennem hele jeres identitet. 

I Volenta forstår vi vigtigheden af en knivskarp retargeting kampagne. Vores resultater taler for sig selv igennem content annoncering, som skaber værdi for jeres kunder. Nok kan teknikrummet spille 100%, men hvis skibet ikke har en udstråling i top, ja så stiger kunderne ikke ombord.

Instagram

Instagram er et fantastisk medie når det kommer til at fange dine kunders opmærksom, men at holde fast i opmærksomheden er noget helt andet. Et billede med 100 forskellige effekter og farver skaber attention, men giver det rent faktisk dine mulige kunder den mængde værdi der skal til for at de konverterer til rigtige kunder?

I Volenta har vi brugt utallige timer på at knække koden på alt det tekniske, så målgruppen spiller maks. Der hvor vi skaber succes er igennem attention baseret content som skaber værdi. Instagram er nemlig et visuelt medie, og hvis dine billeder og videoer ikke har alt det gode fra fest menuen, så kommer der heller ingen gæster.

Skal dit content have et overlag så hjælper vi jer på rette vej.

META & Video

Kvaliteten af jeres content også kendt som video og billeder er alt afgørende for hvor godt jeres annoncering klare sig på META’s platforme. Annoncering er et stærkt værktøj og det samme er gældende for video og billeder, men når de kombineres så er der ingen begrænsinger for hvor vildt det kan gå for sig. 

Vores erfaringer viser at når der bliver lagt tid og kræfter i at skabe kvalitets content, så bliver der automatisk skabt tillid mellem jer og jeres kunder. Kunden vil hurtigt få et professionelt billede af jer, og måske enda få sat ansigt på hvem de handler med. Når først tilliden er skabt, så kommer salget typisk lige bagefter.

En annonce uden professionel content vil sikkert stadig performe til en hvis grad, men hvorfor kun performe når du kan komme 10 skridt foran dine konkurrenter?

Er du stadig i tvivl om hvorvidt Facebook og Instagram er det rigtige medie for din virksomhed? Kontakt os og hør hvad dine muligheder er.

Eksempler på content

– Skab stærkere bånd med din målgruppe

– Få mere ud af din digitale markedsføring

– Hav materiale klart til fremtidige formål