CASES

Bucher Municipal

Bucher Municipal sætter konstant nye standarder gennem dedikerede samarbejder og brug af pålidelig teknologi – f. eks. ved at udvikle elektrificerede køretøjer, der med minimale udledninger, eller ved at sikre at du tilbydes netop den service, du har bug for.

Vi har derfor været i samarbejde med Bucher for at visualiserer deres vision med at skabe mere glæde usynligt i bybilledet.

BCool

BCOOL har siden 2002 hvor de blev grundlagt, udnyttet deres specialiseret viden og langvarige erfaring til at levere mere end 1600 succesfulde løsninger inden for service, vedligeholdelse og eftersyn af køletekniske- og HVAC Anlæg.

Vi har i anledning af deres 20 års jubilæum, været ude og lave en videoproduktion af hele virksomheden samt interview.

KlimaBiler

Klimabiler er et digitalt univers, der kører dig i stilling til at foretage købet af den helt rette el- eller hybridbil.

Vi har hjulpet Klimabiler i deres spæde start med at have fået etableret deres sociale medier (Facebook, Instagram & LinkedIn). Vores primære fokus har været at styre deres aktiviter i form af annoncer samt opslag som blev formidlet med rigtige budskaber til deres målgruppe.

HaveKlar

HaveKlar er en virksomhed som leverer og videre sælger alt fra jord til sten. De specialiserer sig i at leverer deres produkter direkte til adressen, også selvom man ikke er hjemme.

I denne videoproduktion, blev der lagt stor vægt på at vise hvordan de læsser deres varer på en lastbil, og hvordan de derefter køre afsted med det til levering.  Videoen er blevet brugt til deres sociale medier, og reklamer.

BIZLEAD

Bizlead er en virksomhed der laver account based marketing, det vil sige, at de er specialister indenfor en gren af marketingverdenen. 

De hjælper niché virksomheder med at annoncerer direkte mod navngivende virksomheder eller brancher, samt leverer relevante leads til salgsafdelingen med baggrund i de besøgende på deres kunders website. Vi har udviklet deres hjemmeside som skal være et online visitkort til der kommende nye kunde.

NLB EJENDOMSSERVICE

NLB Ejendomsservice er en virksomhed som gør sig meget i håndværker faget. Deres primærer kunder kredser sig i det sjællandske.

Vi har hjulpet med at udvikle deres nye hjemmeside som har skulle indeholde alle deres ydelser. Vi synes det er lykkedes ret godt at komme omkring de forskellige grene af deres erhverv. Hop ind og læs mere om hvad de tilbyder.

vi sidder klar med åbne arme

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak over en dårlig kop kaffe. Lad os i fællesskab finde det gemte online potentiale i din virksomhed på de forskellige sociale platforme.